1e paal 12 Pauwen in Den Haag

Datum
15 jul '19
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
Artikel —

Vorige week was de feestelijk start van het nieuwbouwproject de 12 Pauwen aan de Sportlaan in Den Haag. De kopers van de 12 exclusieve woningen hebben  gezamenlijk op traditionele wijze een fictieve eerste houten paal geslagen. Met ontwikkelaar Kavel, aannemer Van Mierlo en KOW werd geproost op een voorspoedige bouw.

Kopers slaan gezamenlijk de eerste paal van project de 12 Pauwen

Tuindorp architectuur
Op de locatie van de voormalige Sacramentskerk heeft KOW voor ontwikkelaar Kavel Vastgoed twee vrijstaande en 10 geschakelde villa’s ontworpen in de jaren ’30 stijl van ‘tuindorp’ Vogelwijk. De woningen hebben een woonoppervlak tussen de 180 en 216 m2, een plafondhoogte van 3 m1, een eigen garage en een royale tuin aan de voor- en achterzijde. De woningen zijn verkocht voor VON prijzen van 900.000 tot 1,25 miljoen euro.

Indeling type Jade

Duurzaam en comfortabel
De woningen zijn (bijna) energieneutraal met hoogwaardige isolatie, een bodem WKO voor verwarmen én koelen en in de hellende daken opgenomen PV-panelen. Afhankelijk van het woningtype hebben de woningen een EPC van net boven of onder de 0.

Inmiddels zijn door aannemer Van Mierlo de boorpalen en de bodembronnen voor de WKO aangebracht. Volgens planning worden de woningen van deze ‘geluksvogels’ rond de zomer van 2020 opgeleverd.

Ga voor meer informatie naar https://www.nieuwwonendenhaag.nl/projecten/den-haag-12-pauwen-1263

Overview van de 12 Pauwen aan de Sportlaan

Impressie geschakelde villa’s type ‘Agaat’ aan de Sportlaan