Intro —
Onze missie
natuurlijk stedelijk leven
Vestigingen
Den Haag
Eindhoven

KOW ontwikkelt antwoorden op de ruimtelijke vragen van vandaag én morgen. Bij ieder ontwerp dagen we onszelf uit om de balans tussen de menselijke natuur en verdergaande verstedelijking te herstellen. Door vernieuwende, duurzame en energieleverende gebouwen te ontwikkelen waar mensen zich fijn voelen en fysiologische voordelen ervaren.

Onze waarden —
natuurlijk stedelijk leven
Omdat de verstedelijking in de wereld steeds sneller en verder gaat, zijn we als samenleving losgezongen van de natuur. Dit heeft veel consequenties voor ons welzijn, omdat de behoefte aan de natuur als basiskracht juist diep in mensen verankerd zit en een onderlegger voor geluk is. Om het leven in de stad te verbeteren, is het onze missie om ‘natuurlijk stedelijk leven.’ te onderzoeken en vorm te geven. We doen dit door ‘architectuur te ontwikkelen die voelt als een tweede natuur.’ Het is hierbij onze drive om ontwerpen te maken die bijdragen aan het welzijn van hun bewoners, bezoekers en gebruikers.
Wij zijn verbindend, dagen uit en zijn vindingrijk
Wij zijn verbindend. We maken contact met een open blik en houding. Door elkaar en onze opdrachtgevers echt te zien, de vraag achter de vraag te kennen, en goed te luisteren, werken we in een prettige sfeer. Dit voelt gastvrij en sociaal, dat vinden we belangrijk.

Wij dagen uit. Hiervoor zijn we scherp op de inhoud van een opdracht en werken we onderzoekend samen. Waar mogelijk voegen we iets speciaals of kenmerkends toe aan ons werk. Intern noemen we dit onze ‘WOW’. Hiermee willen we mensen verrassen en bekend staan als een fris bureau met verleidelijke ideeën en ontwerpen.

Daarnaast zijn we trots op onze vindingrijkheid. We koesteren ons oplossend vermogen en ontwikkelen dit verder. Hiervoor delen we onze kennis en maken we grotere synergie mogelijk. Tussen afdelingen, disciplines en onze vestigingen en met onze klanten en opdrachtgevers. Hierdoor zijn we ‘slim’ bezig en op het juiste moment ‘in control’.
Modern vakmanschap
Samengevat staat KOW voor modern vakmanschap. Waarbij we nieuwe oplossingen en materialen combineren met jarenlange ervaring, kennis, maakbaarheid en daadkracht. Dat doen we samen met TWIN, onze digitale tweeling.

Met bouwkundige- en BIM kennis denkt TWIN inhoudelijk mee in technisch ontwerp en uitvoering. We kennen de spelers en behoeften in een bouwteam, ondersteunen opdrachtgevers met praktische bouw- en BIM kennis en werken samen aan innovatieve oplossingen voor de integratie van ontwerp en techniek.
Een overzicht van onze locaties —
KOW Den Haag
KOW Eindhoven
KOW Den Haag
KOW Eindhoven
KOW Den Haag
KOW Den Haag
KOW Eindhoven
KOW Den Haag
KOW Den Haag
KOW Eindhoven
KOW Eindhoven
KOW Eindhoven
KOW Den Haag
KOW Den Haag
KOW Den Haag
Afspelen
Video
Ontmoet ons team —
Bij KOW dagen we gevestigde denkbeelden uit en moedigen nieuwe oplossingsvormen aan. We maken ontwerpen die voldoen aan onze kernwaarden. Ons team is multidisciplinair, innovatief en samenwerkingsgericht.
Dit is wat ons drijft.

Denk je dat je een goede aanvulling zou zijn voor ons team? Bekijk onze vacatures en solliciteer hieronder.