Appartementen met de grandeur van een zomers buitenverblijf

Datum
13 jun '22
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
Impressie uitzicht vanaf het penthouse in complex 'de Bosrand' richting de Engelse Tuin. KOW
Impressie uitzicht vanaf het penthouse in complex ‘de Bosrand’ richting de Engelse Tuin
Artikel —

“We hebben een moderne urban villa ontworpen die opgaat in de natuurlijk omgeving. Met organische vormen en veel hout in de gevel”, zegt Menno Voss, architect bij KOW, over het exclusieve appartementencomplex in deelgebied De Bosrand. “In deze nieuwe parel van ontwikkeling Landgoed in den Houte genieten alle bewoners van het buitenleven.”

Impressie urban villa De Bosrand aan de waterzijde

Bijzonder op drie schaalniveaus
Het bijzondere gebouw is van betekenis op drie schaalniveaus: als accent vanuit de groene as, als ‘special’ aan de rand van de Engelse tuin en als korrel in de losse bebouwing van De Bosrand. De speelse, organische vormen verbinden het gebouw met zijn natuurlijke omgeving. De lichte steen met de houten accenten geeft het de urban villa de grandeur van een zomers buitenverblijf.

Impressie appartementencomplex in De Bosrand

Parel in De Bosrand
Het nieuwe gebouw in deelgebied De Bosrand bestaat uit 6 ruime appartementen en 1 riant penthouse. Door de grote raampartijen hebben de bewoners prachtig uitzicht op de waterpartij en op het volwassen groen van de Engelse Tuin. De oriëntatie van de grote balkons en terrassen versterken de relatie met omliggende natuur en laat de bewoners maximaal geniet van de zon en het buitenleven.

De exclusieve appartementen gaan binnenkort in de verkoop. Geïnteresseerd? Ga dan naar https://www.debosrand-indenhoute.nl/over-het-project/deelplan-1-7-appartementen/

Deelgebied De Bosrand met grondgebonden woningen (oranje) en appartementencomplex (rood)

Ontwikkeling Landgoed in den Houte
KOW en RROG hebben samen met de combinatie Novaform/Trebbe het ontwerp gemaakt voor de herontwikkeling van het St. Bavo terrein in Noordwijkerhout. In het ontwerp worden de oorspronkelijke landschappelijke structureren van het 30 hectare grote gebied hersteld. In de verschillende groene en waterrijke zones komen bijna 700 grondgebonden en gestapelde woningen. De gebouwen worden door ons ontworpen in eenheid met de historische en natuurlijke waarden van het voormalige zorgterrein. In verschillende stijlen en voor verschillende doelgroepen waaronder 30% sociaal en voor beschermd wonen. Zo wordt Landgoed in den Houte inclusief wonen in groene weelde op historische grond.