Hoogste punt CPO Jan Sluyters in Den Bosch

Datum
27 okt '17
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
Artikel —

Afgelopen donderdag is bij CPO project ‘Jan Sluyters Her We Come’ in Den Bosch gevierd dat het hoogste punt bereikt is. Samen met de toekomstige bewoners is er een rondje over de bouw gelopen en hebben we het glas geheven op een mooi punt in de bouw.

In bouwteamverband met Raros Bouw BV en het collectief is gekozen voor een energie-efficiënte basiswoning van circa 150 m2 bruto vloeroppervlak. Het project is pal noord-zuid georiënteerd en bestaat uit twee bouwblokken die verschillend op hun percelen zijn gepositioneerd. Negen woningen liggen vooraan op het perceel waardoor deze woningen een zo groot mogelijke achtertuin op het noorden krijgen. Vijf bewoners hebben ervoor gekozen de woning zo ver als mogelijk naar achter te schuiven om zodoende een grote voortuin op het zuiden te creëren. De architectuur speelt in op de collectieve gedachte met een vormentaal en materialisatie die over woninggrenzen heen gaat en de woningen met elkaar verbindt.

Op de onderstaande afbeeldingen: 1, 2 en 3 feestelijk hoogste punt, 4. Impressie overview

CPO_JanSluijterHereWeCome_HoogsteP201710 03verkl CPO_JanSluijterHereWeCome_HoogsteP201710 01verkl CPO_JanSluijterHereWeCome_HoogsteP201710 02verkl CPO_JanSluijterHereWeCome_-3D-vogelvlucht-02verkl