KOW Den Haag en KOW Eindhoven zoeken een bouwkundig medewerker

Datum
13 sep '18
Categorie
Alle categorieën
Organisatie KOW
Team KOW bezoekt transformatieproject Sorghvliet aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag
Artikel —

KOW houdt van ‘de gezonde stad’. Met onze gebouwen maken we aangename ruimtes voor mensen. De betekenis van de plek maakt de ruimtes om in te wonen, werken en verblijven bijzonder. In ons jonge ontwerpteam komen we door onderzoek in ontwerp en techniek tot creatieve, circulaire en maakbare oplossingen.

Voor ons team in Den Haag én ons team in Eindhoven zijn we op zoek naar een:

Bouwkundig medewerker

Wat houdt de functie in?
Als bouwkundige ben je goed op de hoogte van bouw- en regelgeving en heb je oog voor het vertalen van technische en esthetische oplossingen naar een bouwkundig model. Je communiceert gemakkelijk en bent creatief en kleurrijk in het zoeken naar optimalisaties en zowel ontwerp als proces. Je bent enthousiast over projecten in onderwijs, zorg en woningbouw. KOW werkt met REVIT.

Wie ben jij?
We zoeken een collega met ambitie. Je spreekt goed Nederlands en beheerst het werken met REVIT. Voor deze functie is kennis in bouwtechniek en -regelgeving van belang. We zijn dan ook op zoek naar een collega met een HBO bouwkunde achtergrond. Je werkt ordelijk en systematisch en bent gewend om op één dag te schakelen tussen meerdere opdrachten. Het uitwerken van een technisch ontwerp pak je met veel plezier op. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op het bureau. Je werkt en denkt op het niveau van je afgeronde HBO opleiding. Wonen in of rond Den Haag of Eindhoven is een pré.

Wat kunnen we je bieden?
We zijn een hecht team. We werken samen en iedereen wordt ingezet op zijn/haar kwaliteiten. Ons team krijgt veel vrijheid om de functie optimaal te kunnen invullen. We geloven in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en werken in een lofachtig atelier in de Binckhorst op BINK36 en in een inspirerende studio in Office-S op Strijp-S. We bieden een goed salaris gebaseerd op kennis en ervaring en compatibel aan de cao voor architectenbureaus.

Neem deze uitdaging aan!
Stuur CV en portfolio met een korte motivatie naar vacature@kow.nl. 
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Jill Hofbauer op +31 070 3466600