KOW Den Haag zoekt Bureaumanager V/M

Datum
9 aug '21
Categorie
Alle categorieën
Organisatie KOW
Artikel —

KOW is een architectenbureau waarin wij met ruim 40 professionals vanuit Den Haag en Eindhoven antwoorden ontwikkelen op de ruimtelijke vragen van vandaag én morgen. Voor KOW Den Haag zijn we op zoek naar een:

Fulltime Bureaumanager 

Wat houdt de functie in?
Je bent het aanspreekpunt van de directie op financieel en strategisch niveau. Daarnaast treed je op als verbinder tussen directie, architecten en projectleiders.
Je beheert het financieel management van het bureau, ondersteunt door een ervaren administratief medewerker, een HR-medewerker en een externe accountant. Daarnaast monitor je de projectplanningen, de daarbij behorende inzet en de maandelijkse facturatie. De financiële monitoring van alle projecten en het beheer van de lopende contracten inclusief het opzetten van offertes zorgen voor een goed inzicht en overzicht. Je begeleidt de (senior)-architecten op het managen van planning, kwaliteit en financiën van hun projecten en bespreekt de te volgen strategieën en project-processen. Namens KOW onderhandel je met opdrachtgevers ten aanzien van de aangeboden offertes en contracten en hebt in de projectdoorloop een rol als financieel accountmanager.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een HBO’er of praktische WO’er met ruime ervaring in een leidinggevende rol in de architectenbranche en/of vastgoedontwikkeling. Je bent bekend met financiële boekhoudkundige rapportages. Natuurlijk leiderschap wordt op een prettige manier uitgedragen met oog voor mens en organisatie. Uiteraard ben je alert, resultaatgericht en pro-actief. Naast kennis van voor architectenbureaus gebruikelijke programmatuur is ervaring met AFAS een pré. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op het bureau. We waarderen het indien je in de buurt woont.

Wat kunnen we je bieden?
We bieden je goede werkomstandigheden op een mooie plek met een energiek en enthousiast team. Het salaris volgt de inschaling en salariëring conform de CAO voor architectenbureaus. Breng je naast het bureaumanagement ook kwaliteit als ondernemer in gaan we graag met je in gesprek over de kansen die ons dat samen biedt.

Neem deze uitdaging aan!
Stuur voor 1 oktober je CV met motivatie naar vacature@kow.nl.
Een selectie assessment is onderdeel van de procedure. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met René Buur of Pieter Sitsen. Dat doe je via het algemene nummer van KOW: 070 3466600

Over KOW:
Enthousiaste professionals die vanuit Den Haag en Eindhoven antwoorden ontwikkelen op de ruimtelijke vragen van vandaag én morgen. We bestaan al vele jaren in verschillende samenstellingen. Wat ons huidige team drijft?

Wij zijn verbindend. We maken contact met een open blik en houding. Door elkaar en onze opdrachtgevers echt te zien, de vraag achter de vraag te kennen, en goed te luisteren, werken we in een prettige sfeer. Dit voelt gastvrij en sociaal, dat vinden we belangrijk.

Wij dagen uit. Hiervoor zijn we scherp op de inhoud van een opdracht en werken we onderzoekend samen. Waar mogelijk voegen we iets speciaals of kenmerkends toe aan ons werk. Intern noemen we dit onze ‘WOW’. Hiermee willen we mensen verrassen en bekend staan als een fris bureau met verleidelijke ideeën en ontwerpen.

Daarnaast zijn we trots op onze vindingrijkheid. We koesteren ons oplossend vermogen en ontwikkelen dit verder. Hiervoor delen we onze kennis en maken we grotere synergie mogelijk. Tussen afdelingen, disciplines en onze vestigingen en met onze klanten en opdrachtgevers. Hierdoor zijn we ‘slim’ bezig en op het juiste moment ‘in control’.

Omdat de verstedelijking in de wereld steeds sneller en verder gaat, zijn we als samenleving losgezongen van de natuur. Dit heeft veel consequenties voor ons welzijn, omdat de behoefte aan de natuur als basiskracht juist diep in mensen verankerd zit en een onderlegger voor geluk is. Om het leven in de stad te verbeteren, is het onze missie om ‘natuurlijk. stedelijk. leven.’ te onderzoeken en vorm te geven. We doen dit door ‘architectuur te ontwikkelen die voelt als een tweede natuur.’ Het is hierbij onze drive om ontwerpen te maken die bijdragen aan het welzijn van hun bewoners, bezoekers en gebruikers.

Samengevat staat KOW voor modern vakmanschap. Waarbij we nieuwe oplossingen en materialen combineren met jarenlange ervaring, kennis, maakbaarheid en daadkracht.