KOW Den Haag zoekt stagiair PR & communicatie

Datum
16 feb '23
Categorie
Alle categorieën
Organisatie KOW
Artikel —

Om het leven in de stad te verbeteren is het KOW’s missie om natuurlijk stedelijk leven te onderzoeken en vorm te geven. Met 40 collega’s werken wij vanuit Den Haag en Eindhoven aan projecten waarin we de balans tussen de menselijke natuur en verdergaande verstedelijking willen herstellen. Een balans tussen natuurlijk leven in de stad, comfortabel stedelijk verdichten en sociale oplossingen voor een veerkrachtige samenleving.

Onze kernwaarden raken aan actuele thema’s zoals de zorg voor een verantwoorde leefomgeving, circulariteit, gezondheid. Met modern vakmanschap werken we aan een veelzijdige projecten in onder andere gebiedsontwikkelingen, woningbouw, utiliteitsbouw, onderwijs en zorg.

Eén van de speerpunten voor 2023 is om onze visie, missie en projecten beter op de kaart te zetten bij onze opdrachtgevers en professionele doelgroepen in stedenbouw & architectuur, projectontwikkeling en overheid.

Daarom zijn we per direct op zoek naar een
stagiair PR & communicatie

Wie ben jij?
Je bent creatief, nieuwsgierig, analytisch en praktisch ingesteld. Je hebt affiniteit met architectuur & stedenbouw en bent geïnteresseerd in mens & maatschappij. Je vindt het leuk om Nederlandstalige teksten te schrijven, bent actief op social media en hebt wat ervaring met Adobe Creative Cloud en WordPress. Je volgt een HBO opleiding in PR, marketing, communicatie en/of media. Je bent 3 tot 6 maanden beschikbaar.

Wat ga je doen?
Tijdens jouw stage bij KOW ga je jezelf én ons (beter) in de markt positioneren. Je werkt mee aan de invulling van onze merkstrategie en werkt daarbij nauw samen met de twee communicatiemedewerkers. Je krijgt zeker ook een inkijkje in de het reilen en zeilen van een architectenbureau.
Je gaat onder andere
• meewerken in de uitvoering van onze communicatieplannen
• redactionele bijdragen en persberichten schrijven
• meedenken en meewerken aan onze nieuwe website
• het persbestand met journalisten en interessante media actualiseren
• content voor website en social media bedenken, maken en namens KOW plaatsen
• meewerken aan de invulling van de communicatie over het nieuwe KOW onderzoeksprogramma

Hoe dan?
Je formuleert samen met ons jouw stagedoelstelling en eventueel –opdracht. We geloven in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je krijgt veel vrijheid om je eigen bijdrage te leveren. Je draait tijdens jouw stage volwaardig mee in het team en je hebt na je inwerktijd ook een aantal eigen taken en verantwoordelijkheden. Bij deze stage krijg je een stagevergoeding. En natuurlijk doe je mee met de leuke events binnen ons bureau zoals excursies, lunchlezingen en borrels.

Waar?
KOW Den Haag zit in BINK36, een prachtig voormalig industrieel complex aan de rand van de Haagse binnenstad, op loopafstand van station Hollands Spoor en CS. Zowel thuiswerken als werken op kantoor zijn in overleg mogelijk.

Meer weten?
Op onze website vind je meer informatie over ons bureau, onze projecten en ons team. Je kunt ook contact opnemen met Antoinette Veneman via antoinetteveneman@kow.nl of 06 18 96 96 46.

Interesse?
Stuur dan jouw motivatie en je CV naar vacature@kow.nl onder vermelding van ‘sollicitatie stage communicatie’. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

KOW Den Haag