KOW Eindhoven zoekt architect m/v (fulltime) GESLOTEN

Datum
9 jan '18
Categorie
Alle categorieën
Organisatie KOW
Artikel —

Deze vacature is per 1 maart gesloten

Vacature fulltime architect voor KOW vestiging Eindhoven (Strijp-S)
geplaatst 10 januari 2018 – sluitingsdatum 10 februari 2018

KOW is een architectenbureau gevestigd in Eindhoven en Den Haag. Met een team van in totaal 29 collega’s werken we aan een groot aantal projecten in de woningbouw, onderwijs en zorg. Onze kernwaarden raken aan eigentijdse thema’s zoals circulariteit, gezondheid en de zorg voor een verantwoorde leefomgeving. Ook het gebruik van hernieuwbare energie en grondstoffen zijn voor ons bureau inspirerende en uitdagende vraagstukken.

In Eindhoven willen we ons team uitbreiden met een:

Junior Architect m/v

 

Wat houdt de functie in?
Als architect heb je een goede uitdrukkingsvaardigheid in zowel ontwerp als techniek. Je communiceert gemakkelijk en bent in het zoeken naar oplossingen creatief en kleurrijk. Je bent enthousiast over projecten in onderwijs, zorg en woningbouw.

Wie ben jij?
We zoeken een collega met ambitie. Je spreekt uitstekend Nederlands en beheerst het werken met REVIT, Sketch-Up en de overige voor architectenbureaus gebruikelijke visualisatieprogramma’s. Je werkt ordelijk en systematisch en bent gewend om op één dag te schakelen tussen meerdere opdrachten. Het uitwerken van een technisch ontwerp pak je met veel plezier op. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op het bureau. Je werkt en denkt op het niveau van je afgeronde opleiding TU, (Master of Architecture) of Academie van Bouwkunst en hebt al wat ervaring op de werkvloer. We vinden het fijn indien je in de buurt woont.

Wat kunnen we je bieden?
We zijn een hecht team. We werken samen en iedereen wordt ingezet op zijn/haar kwaliteiten. Ons team krijgt veel vrijheid om de functie optimaal in te kunnen vullen. We geloven in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze werkruimte is een loftachtig atelier op het bruisende Strijp-S. We bieden een salaris gebaseerd op kennis en ervaring.

Neem deze uitdaging aan!
Stuur CV en portfolio met een korte motivatie naar vacature@kow.nl.
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Roel Jansen op +31 06 2166 1858