KOW op de BAU

Datum
8 mrt '21
Categorie
Alle categorieën
Organisatie KOW
Stylos organiseert BAU in maart
Artikel —

Delftse studentenvereniging Stylos organiseert de hele maand maart online het BAU event. Met op 22 maart een case study door KOW en op 24 maart de bedrijvenmarkt

BAU staat voor Business at University en omvat een reeks bedrijvenevenementen voor bachelor- en masterstudenten van de opleiding Bouwkunde aan de TU Delft. Het doel van de evenementen is om studenten kennis te laten maken met de verschillende carrièremogelijkheden binnen hun vakgebied en studenten en bedrijven met elkaar in contact te brengen. Via verschillende evenementen kunnen studenten zich oriënteren op de arbeidsmarkt of gericht op zoek gaan naar een stage of (bij)baan.

Ga naar https://stylos.nl/bau/nl voor meer informatie over BAU. Als je student bent kun je je hier opgeven voor de case studies op 22 en 23 maart.

Tijdens de workshop van 22 maart delen we onze kennis en inspiratie over houtbouw en dagen we de studenten uit een ontwerp te maken voor een klimhal in hout.

Op 22 maart case study door KOW

Naast de case study zijn wij 24 maart de hele middag beschikbaar voor vragen en gesprekken met studenten tijdens de online business fair. Ga naar het business platform  voor meer informatie over de verschillende deelnemende bedrijven. We kijken ernaar uit kennis te maken!

KOW aanwezig op de business fair van 24 maart