Laatste blad van De Bloem Rijnsburg in uitvoering

Datum
15 mrt '18
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
Artikel —

Nu het plandeel Calla bijna is opgeleverd, is De Raad begonnen aan het laatste blad in het door KOW ontworpen herontwikkelingsproject De Bloem in Rijnsburg.

In het laatste plandeel Bougainville wordt een grote diversiteit aan appartementen en eengezinswoningen gebouwd. Appartementen starten bij 65 m2, tot 190 m2 voor het penthouse op de 10e verdieping. De eengezinswoningen uit het eerste plandeel Amarant komen ook terug in plandeel Bougainville, maar dan net even anders.

Tussen de plandelen Calla en Bougainville komt een wellness centrum met een zwembad, een sauna en een fitness club. Dit wellness centrum is alleen toegankelijk voor de bewoners, als ontmoetingsplek in het hart van De Bloem.

Volgens planning is Bougainville eind 2019 gereed. Dan zullen in het project De Bloem op het voormalige Floraterrein in het totaal 330 appartementen, 60 eengezinswoningen, een overdekte parkeergarage met 360 pp, 1.000 m2 aan wellnesscentrum en zorgvoorzieningen en 500 m2 aan bedrijfsruimte zijn gerealiseerd.

Op de onderstaande afbeeldingen: 1. plandeel Bougainville in uitvoering, met links het wellness centrum (laagbouw) en aansluitend plandeel Calla, 2. Impressie Bourgainville, 3. Bourgainville in uitvoering met rechts plandeel Amarant, in het midden Dahlia en links Calla, 4. Uitvoering in aansluiting op de overdekte parkeergarage aan de kant van Amarant

DeBloemUVOverview201803 1 DeBloemUV201803 1DeBloemUV201803 2