Verkoop gestart woningen Heidestad Ede

Datum
1 jul '19
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
Impressie van geschakelde woningen op kavel 2 en 3 in plan Heidestad
Artikel —

Op het voormalig kazerneterrein Simon Stevin in Ede is Hegeman Bouwgroep vorige week gestart met de verkoop van 26 geschakelde en vrijstaande woningen in project Heidestad.

De woningen zijn door KOW en Studio Komma vanuit een gezamenlijke ‘toolbox’ ontworpen in een moderne architectuur. De ontwerpen kenmerken zich door grote, heldere vormen, ontdaan van franje. De gelijksoortige bouwmaterialen zorgen voor eenheid tussen de woningen. Deze worden op subtiele wijze in elk ontwerp weer anders toegepast zodat elke woning uniek is.

Straatbeeld met vrijstaande woningen aan de zuidkant van Heidestad

De geschakelde woningen zijn ca. 10 meter breed. Dat zorgt voor een flexibele leefruimte die op verschillende manieren is in te delen. Met bijvoorbeeld een open of gesloten keuken, een kantoorruimte of een speelkamer. De bovenverdiepingen bieden ruimte aan 4 slaapkamers. De VON prijzen variëren van € 565.000,- voor een geschakelde woning van 158 m2 tot € 795.000,- voor een vrijstaande villa van 214 m2.

Energieneutraal wonen
Naast architectuur speelt ook de energiezuinigheid een grote rol in Heidestad. De woningen worden ‘energieneutraal’ gebouwd, voorzien van hoogwaardig 3-laags isolatieglas aangesloten op het warmtenet van Ede voor verwarming en warmwater. De zonnepanelen worden opgenomen in het dakvlak van de hellende daken (indak-systeem) wat zorgt voor een strakke uitstraling. Ook krijgt elke woning een laadvoorziening voor een elektrische auto.

Geïnteresseerd? Kijk dan op de site van www.heidestad.com, ook voor de 3D simulatie van het plan.

Overview en 3D simulatie op de verkoopsite van Heidestad