Woonworkshop appartementen Green Lab Den Haag

Datum
29 mrt '18
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
Artikel —

In opdracht van Van der Vorm Vastgoed en Waal ontwerpt KOW het wooncomplex ‘Green Lab’ aan de Oude Haagweg 50 in Den Haag. In Green Lab komen circa 62 koopappartementen en studio’s. In het co-creatie proces vond dinsdag 13 maart jl. de eerst woonworkshop met geïnteresseerden plaats.

Imp 1-oude-haagweg-low verkl

Samen met de toekomstige gebruikers werden de behoeften en wensen in kaart gebracht. De deelnemers waren enthousiast en het merendeel schreef zich na afloop van de workshop direct in voor het project. Zij krijgen bij definitieve start verkoop voorrang bij de toewijzing van de appartementen.

Uit de woonworkshop kwam naar voren dat de woonkamer de meest favoriete ruimte is en dat de keukenopstelling heel persoonlijk is, maar wel met de wens om deze in de VON-prijs op te nemen. Vrijwel iedereen vindt het fijn als het appartement wordt opgeleverd inclusief wand- en vloerafwerking. De behoefte aan een parkeerplaats is groot en een aantal oplaadpunten is gewenst. Men denkt meer gebruik te maken van een eigen balkon boven een gezamenlijke binnentuin of moestuin. Duurzaamheid wordt standaard geacht in een nieuwbouwwoning. Een enkeling is bereid hierin te investeren. De interesse in een Smart Home systeem is minimaal.

De volgende stap in dit co-creatieproces is het verder uitwerken van het ontwerp van het gebouw en de appartementen. De appartementen in Green Lab worden door Waal ontwikkeld, verkocht en gerealiseerd in aansluiting op het in aanbouw zijn de project ´Harvest´ van dezelfde belegger.

Kijk op de website van Green Lab voor actuele informatie over het project.

a7fe2c80-0a63-4a6a-aa83-1f5a98b903a75289066f-a87c-476b-86a0-9ffaa81ab714