3D print voor informatieavond Casa Vita Pijnacker

Datum
12 aug '22
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
3D print Casa Visa op de informatiebijeenkomst. KOW
3D print Casa Visa op de informatiebijeenkomst
Artikel —

Maar liefst 500+ geïnteresseerden bezochten de informatieavond over Casa Vita op 12 juli jongstleden. KOW maakte speciaal voor deze avond een 3D print van het gebouw. Ook Miriam Michon, projectarchitect bij KOW, sprak met geïnteresseerden. “Met de 3D print van het gebouw in de hand konden we goed uitleggen hoe het gebouw in elkaar steekt en welke woningtypen zich waar bevinden.”

Soorten en maten
Casa Vita bestaat uit bijna 100 woningen, verdeeld in 65 koop- en 35 sociale en middenhuurappartementen met een woonoppervlak van 40 tot zo’n 130 m2. De woningen liggen verdeeld over twee gebouwen van drie en vier woonlagen. Het is een natuurinclusief en klimaatadaptief project waarbij bijna elke woning iets unieks heeft.

De informatieavond was dan ook georganiseerd om het project, het verkoopproces en de verschillende woningtypen toe te lichten. Op de locatie waar Casa Vita straks wordt gebouwd stonden presentatieborden van de 8 basiswoningtypen met voorbeeldplattegronden en artist impressions. Het team van ontwikkelaar Blauwhoed, makelaars Mirkwadraat en Wauwnieuwbouw en KOW waren aanwezig om vragen te beantwoorden.

Informatiebijeenkomst Casa Vita

Waardevolle input
Miriam Michon: “Daarnaast gaf deze informatieavond ons ook waardevolle informatie van potentiële kopers. Een opmerking ging bijvoorbeeld over het aantal oplaadpunten in de fietsenberging. We hebben nu besloten om daar nog een aanpassing in het ontwerp te maken om beter aan te sluiten op de wensen van de toekomstige kopers.”

Wonen in Casa Vita
De acht hoofdtypen van Casa Vita staan op de website. Naar verwachting wordt daar eind augustus een preview gepubliceerd van het gehele woningaanbod.

Impressie Casa Vita van binnen naar buiten