Anemoon is de volgende parel in Landgoed in den Houte

Datum
21 feb '24
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
Westzijde Anemoon aan het water
Artikel —

Middenin een parkachtige omgeving in Noordwijkerhout ligt het Landgoed in den Houte. Hier ontstaat een nieuwe, ruim opgezette, woonomgeving omgeven door weelderig groen. KOW en RROG hebben samen met ontwikkelingscombinatie Novaform/Trebbe het ontwerp gemaakt voor dit voormalige zorgterrein St. Bavo. De oorspronkelijke landschappelijke structuren van het gebied worden hersteld en in verschillende groene en waterrijke zones worden zowel grondgebonden als gestapelde woningen gebouwd. Met in totaal 700 woningen in diverse stijlen en voor verschillende doelgroepen, is dit een plek waar de toekomstige bewoners in alle rust kunnen wonen en genieten.

Landgoed in den Houte met De Anemoon aan de zuidkant

Aan zuidkant van het landgoed verrijst binnenkort De Anemoon, een nieuw kleinschalig woongebouw met 24 koopappartementen. Het water, de glooiende ligging en het Tiny Forest aan de rand van het plangebied zorgt voor een naadloze verbinding met de natuur op het landgoed. Het door KOW ontworpen complex in het groen ligt aan de entree van het landgoed, met afgesloten parkeren op eigen terrein, op loopafstand van het centrum van Noordwijkerhout.

Situatie Anemoon aan de zuidkant van Landgoed in den Houte

De driekamerappartementen variëren in grootte van circa 69 tot 97 m2 en zijn nu in de verkoop. Ga voor meer informatie naar https://landgoedindenhoute.nl/project/landgoed-in-den-houte-anemoon-deelplan-2/

Impressie oostzijde Anemoon