Ballast Nedam gaat Brede School Weespersluis bouwen

Datum
6 sep '19
Categorie
Alle categorieën
KOW in de pers
Projecten KOW
Contract voor uitvoering Brede School Weespersluis getekend
Artikel —

Ballast Nedam gaat de Brede School in Weespersluis bouwen. Vanmiddag is op de toekomstige bouwlocatie het contract tussen de gemeente Weesp, Ballast Nedam en de installateur Verstappen van Amelsvoort getekend.

Op de bovenstaande foto: Will van Alebeek, directeur Verstappen van Amelsvoort, Sven van Balen, commercieel directeur Ballast Nedam, Astrid Heijstee-Boldt, wethouder onderwijs gemeente Weesp en Niels Doodeman, directeur Ballast Nedam. Door omstandigheden verhinderd en daarom niet op de foto de directeur van HIG Building Solutions.

De Brede School wordt een integrale voorziening voor onderwijs, sport en buurt in de ‘fin-de-siècle’ stijl van de nieuwe wijk Weespersluis. De gasloze, Nul-op-de-Meter school wordt gerealiseerd in 2 fases, met uitbreiding van 1.400 m2 BVO en 14 lokalen in de 2e fase, naar in het totaal 7.800 m2 BVO. KOW heeft in opdracht van de gemeente en de betrokken onderwijsinstellingen het ontwerp gemaakt en uitgewerkt.

Overview IKC Weespersluis

Betrokkenen Brede School Weespersluis

Op de bovenstaande de wethouder en Rosita Steltenpool (projectleider gemeente Weesp) met de gebruikers en bouwers van Brede School Weespersluis.