Bouw appartementen De Bosrand gestart

Datum
17 jan '23
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
Impressie appartementencomplex in De Bosrand. KOW
Impressie appartementencomplex De Bosrand
Artikel —

KBM Groep is vorige week gestart met de bouw van zeven appartementen met een ondergrondse parkeergarage in deelgebied De Bosrand op Landgoed in den Houte in Noordwijkerhout.

“Met haar organische vorm en veel hout in de gevel gaat deze moderne urban villa helemaal op in de natuurlijke omgeving.”, zegt Menno Voss, architect bij KOW. “Het exclusieve appartementencomplex wordt één van de parels op het landgoed. Het bijzondere gebouw is van betekenis op drie schaalniveaus: als accent vanuit de groene as, als ‘special’ aan de rand van de Engelse tuin en als korrel in de losse bebouwing van De Bosrand. Een appartementsgebouw met de grandeur van een zomers buitenverblijf; ik kijk nu al uit naar de oplevering!”

Impressie urban villa de Bosrand aan de waterzijde. KOW

Impressie urban villa de Bosrand aan de waterzijde

Deelgebied De Bosrand met grondgebonden woningen (oranje) en appartementencomplex (rood)

Deelgebied De Bosrand met grondgebonden woningen (oranje) en appartementencomplex (rood)

KOW en RROG hebben voor de ontwikkelcombinatie Novaform/Trebbe een plan gemaakt voor de herontwikkeling van het St. Bavo terrein in Noordwijkerhout. In het stedenbouwkundig ontwerp van Landgoed in den Houte worden de oorspronkelijke landschappelijke structureren van het 30 hectare grote gebied hersteld. In verschillende groene en waterrijke zones komen bijna 700 door KOW ontworpen grondgebonden en gestapelde woningen.

Ga voor meer informatie over het deelproject De Bosrand naar https://kow.nl/projecten/de-bosrand-landgoed-in-den-houteherontwikkeling-bavo-terrein-landgoed-in-den-houte/

Impressie uitzicht vanaf het penthouse in complex 'de Bosrand' richting de Engelse Tuin. KOW

Impressie uitzicht vanaf het penthouse in complex ‘de Bosrand’ richting de Engelse Tuin