De feestelijkheden op Landgoed in den Houte blijven doorgaan!

Datum
28 jul '23
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
Artikel —

Recentelijk is de ‘start bouw’ gevierd van de tweede fase van De Bosrand, samen met opdrachtgever Novaform-Trebbe, de toekomstige bewoners en Aannemingsbedrijf Kuin. Het plan omvat 28 luxe twee-onder-een-kap-woningen en 9 vrijstaande woningen, gelegen op een fraai landgoed achter de duinen. Het ontwerp van de De Bosrand is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen KOW en landschapsarchitecten van RRog. Daarbij hadden we een gezamenlijk doel voor ogen: het realiseren van fraaie woningen die de eer doen aan dit boom- en waterrijke deelgebied van Landgoed in den Houte.

Na een warm welkom op de bouwplaats, hebben de kinderen een tijdscapsule begraven met persoonlijke boodschappen van de kopers. Namens de ontwikkelcombinatie Novaform-Trebbe sprak Niels van Ginkel de nieuwe kopers toe in het nabijgelegen Café van der Geest en wenste hen onder andere veel woongeluk op Landgoed in den Houte. Na afloop kregen de kopers nog de gelegenheid om nader kennis te maken met hun toekomstige buren.

Novaform en Trebbe ontwikkelen samen met KOW en RRog circa 700 nieuwbouwwoningen op Landgoed in den Houte, waarvan er momenteel ongeveer 450 zijn verkocht of zich in de bouwfase bevinden. Met de start van de bouw van De Bosrand deelplan 2 voegen we opnieuw mooie woningen toe aan dit bijzondere landgoed.