Eerste woningen ‘Aan het Pad’ in verkoop

Datum
16 nov '23
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
Impressie Twee-onder-eenkappers Aan het Pad
Artikel —

Aan het Pad in Broek Noord wordt een bijzondere woonbuurt en een aanvulling op de bestaande wijk en op Hengelo. Hier woon je vlak bij het centrum samen met het landschap en met elkaar. De eerste 26 woningen zijn eind oktober in de verkoop gegaan.

KOW heeft voor opdrachtgever BPD en bouwer Hegeman 71 woningen Aan het Pad ontworpen. Het ontwerp voor het landschap wordt verder uitgewerkt door RRog stedenbouw en landschap.

André Kroese, architect bij KOW: “De buurt bestaat uit 4 verschillende zones die met elkaar in relatie staan, met Het Pad als de ruggengraat van het gebied. De sfeer is landelijk en ontspannen en de bebouwing bestaat uit losse volumes in het groen. De privétuinen zijn ruim en hebben een haag of begroeid hekwerk als afscheiding.

De architectuur van ‘Aan het Pad’ heeft een natuurlijke uitstraling en is een balans tussen traditioneel en vernieuwend. Met natuurlijk materiaal gebruik en vloeiende overgangen tussen binnen en buiten door terrassen, veranda’s en grote raampartijen.”

In het plan komen rijwoningen, vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen en ‘specials’. Deze woonhuizen hebben een opvallende en meer bijzondere uitstraling en markeren de belangrijke plekken in het woonlandschap, zoals de ‘entreewoningen’ en het ‘poortgebouw’ aan de randen van de buurt.

Op de hoogte blijven van deze ontwikkeling? ga dan naar de projectsite van ‘Aan het Pad’ https://www.nieuwbouw-broeknoord.nl/

Overview Aan het Pad


Impressie rijwoningen met poort Aan het Pad


Impressie Twee-onder-eenkappers Aan het Pad


Wonen met elkaar en in het groen

Impressie Twee-onder-eenkappers Aan het Pad


Impressie Twee-onder-eenkappers Aan het Pad