Entree Award voor boetiekhotel The Collector

Datum
24 mrt '22
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
Boetiekhotel The Collector in Haagsche Bluf 2.0 met optopping en luchtbrug
Artikel —

Boetiekhotel The Collector in de Haagsche Bluf is maandagavond bekroond met de Entree Award 2021 in de categorie ‘Best New Hotel 50 – 100 Rooms’. De jury vindt het hotel verfijnd, elegant en origineel, het heeft karakter en tovert een lach op je gezicht!

Team Collector wint Entree Award 2021 (Foto Entree Magazine / Ming Chao)

KOW feliciteert het eigenaarskoppel Tsibo Lin en Celine Lin-Chu van harte met deze prestigieuze horecaprijs. Een bevestiging van de succesformule van The Collector én van de vernieuwde Haagsche Bluf. Door chirurgische ingrepen in de architectuur voelt deze weer als een tweede natuur, die ontmoeting faciliteert en zo bijdraagt aan het welzijn van bewoners, bezoekers en ondernemers.

Naar een ontwerp van KOW is de Haagsche Bluf getransformeerd van winkelgebied in verval tot totaalbestemming waar je kan shoppen, eten en slapen. Aan de Vennestraat zijn zeven panden gestript en rigoureus verbouwd tot The Collector. Voor het boetiekhotel is een deel van de panden verhoogd met een transparante derde verdieping. Kamers aan beide zijden van de doorgang aan de Vennestraat zijn via een 2-laagse glazen loopbrug met elkaar verbonden.

Boetiekhotel The Collector in uitvoering

HUGO Interieurvormgeving is verantwoordelijk voor de op de jaren ’50 en ’60 geïnspireerd inrichting van The Collector. De lobby heeft de warme uitstraling van een sociëteit met een wisselende collectie aan historisch en modern design. Het lifestyle hotel telt in totaal 57 kamers variërend van kleinere comfort dubbelbed rooms tot luxe suites met een oppervlakte van 44 m2. Elke kamer heeft een eigen collectie en kunstwerk van Julie Gondoin waardoor geen enkele kamer hetzelfde is.

Een kijkje nemen in het hotel of één van de bijzondere kamer boeken? Ga dan naar https://thecollectorhotel.com/

Meer weten over de revitalisatie van de Haagsche Bluf? Kijk dan op onze projectsite.

Kamer in The Collector op de toegevoegde 3e verdieping (foto Remy Sapuletej)