Feestelijke start bouw Nieuw Kijkduin

Datum
30 jun '18
Categorie
Alle categorieën
KOW in de pers
Projecten KOW
feestelijke start bouw Nieuw Kijkduin met ‘Lunch in the Sky’
Artikel —

Op woensdag middag 27 juni jl. is op feestelijke wijze de start van de bouw gevierd van de eerste fase van Nieuw Kijkduin. Het was een geslaagde dag overgoten door zon en gezelligheid.

In het bijzijn van de toekomstige bewoners, algemeen directeur dienst stedelijke ontwikkeling Ronald Nomes van gemeente Den Haag en alle betrokkenen tijdens de ontwikkelingen werd een toast uitgebracht op het mooie bouwplan! Ook werd de virtuele website van het nieuwe Kijkduin gepresenteerd.

YoutubeNieuwKijkduin

Klik op bovenstaande afbeelding voor impressie van de opening op Youtube

VRNieuwKijkduin

Klik op bovenstaande afbeelding om de virtuele website te bekijken. Begeleid jezelf door de eerste fases van Nieuw Kijkduin door op de gekleurde icoontjes te klikken.

Met het plan NieuwKijkduin ondergaat de tweede badplaats van Den Haag een metamorfose. Direct aan de boulevard ontstaat de nieuwe skyline van een wit dorp dat zich aftekent tegen een groen duinlandschap. Met luxe appartementengebouwen op een gevarieerde mix van retail, horeca en foodmarkt.

NieuwKijkduin is een project van FRED Real Estate Developers, uitgevoerd door Boele & van Eesteren en door KOW ontworpen in nauwe samenwerking met TconcepT, Jan des Bouvrie en Piet Boon Studio. Op de locatie van de huidige bebouwing tussen de boulevard en het Deltaplein worden gefaseerd ca. 300 koop- en huurappartementen, 17.000 m2 badplaatsvoorzieningen en een parkeergarage met ca. 600 parkeerplaatsen ontwikkeld.

Impressie Nieuw Kijkduin aan de boulevard

Impressie Blok A (Poniente)

In de eerste fase worden de appartementencomplexen 1A Poniente (koop) en 1B Vendaval (verhuurd via Syntrus Achmea) en een deel van de parkeergarage gebouwd. Inclusief de commerciële ruimte in de plint met de foodmarkt ‘Daily Taste’, winkels en restaurants. Naar verwachting worden de appartementen van de eerste fase eind 2019 opgeleverd. 

Op de onderstaande foto’s van Guus Baks – PhotoCom een impressie van de feestelijke opening met ‘Lunch in the Sky’

 

Ga voor meer informatie naar de site www.nieuwkijkduin.nl