Geslaagde start verkoop eerste woningen ‘Landgoed in den Houte’

Datum
11 sep '19
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
Verkoopmanifestatie ‘Landgoed in den Houte’ in het Sint Bavo gebouw
Artikel —

Middenin een parkachtige omgeving in Noordwijkerhout wordt door vastgoedontwikkelaars Trebbe en Novaform ‘Landgoed in den Houte’ gerealiseerd. Een plek met een rijke geschiedenis, dichtbij de duinen van het Noordzeestrand, waar in totaal circa 700 woningen worden gerealiseerd. Zaterdag 7 september is de verkoop van de eerste 67 woningen van fase 1 van Landgoed in den Houte officieel van start gegaan.

En met succes, afgelopen zaterdag bezochten zo’n 900 mensen de verkoopmanifestatie het Sint Bavo-gebouw in Noordwijkerhout. Daar konden zij de locatie van dichtbij bekijken, sfeer proeven en vragen stellen aan de makelaars.

Impressie overview woningen 1e fase ‘Landgoed in den Houte’ Noordwijkerhout

Voor elk wat wils
KOW heeft deze eerste fase ontworpen met een grote variatie in woningtypes. Van riante herenhuizen en ruime rijwoningen tot moderne pakhuiswoningen. Geschikt voor een diverse doelgroep: jong, oud, starters, doorstromers; Landgoed in den Houte biedt voor elk wat wils. Qua architectuur sluiten de woningen perfect aan bij het historische karakter van het landgoed en de gebouwen die hier staan. Voeg hier het comfort en de duurzaamheid van nu aan toe en je hebt een 100% toekomstbestendige, gasloze en met luxe materialen afgewerkte woning die je met een pakket aan opties helemaal op maat kunt maken.

Impressie Herenhuizen aan de Groene As en Engelse tuin (type F)

Aantrekkelijke en gewilde woonlocatie
Door de unieke aspecten van het landgoed te bewaren of te herstellen en hier een woonfunctie aan toe te voegen, wordt Landgoed in den Houte een aantrekkelijke en gewilde woonlocatie. Geinteresseerd in een woning in deze of een van de latere fases? Of wilt u de sfeer van Landgoed in den Houte proeven? Klik dan hier voor de koppeling naar de projectwebsite van Landgoed in den Hout.

Impressie rijwoningen type E in de eerste fase ‘Landgoed in den Houte’