KOW Eindhoven zoekt fulltime junior architect (v/m/x)

Datum
21 apr '22
Categorie
Alle categorieën
Organisatie KOW
KOWers Maaike Mossinkhof en Sjoerd Rijpkema
Artikel —

Om het leven in de stad te verbeteren is het KOW’s missie om natuurlijk stedelijk leven te onderzoeken en vorm te geven. Met 40 ervaren architecten en modelleurs werken wij vanuit Den Haag en Eindhoven aan projecten waarin we de balans tussen de menselijke natuur en verdergaande verstedelijking willen herstellen. Een balans tussen natuurlijk leven in de stad, comfortabel stedelijk verdichten en sociale oplossingen voor een veerkrachtige samenleving. Voor KOW Eindhoven zijn we op zoek naar een:

Junior Architect

Wat ga je doen?
Dit is jouw kans om je beroepservaringsperiode (BEP) duurzaam vorm te geven. Je werkt aan allerlei projecten: van zorggebouw tot woontoren, van kleuterspeelzaal tot uitvaartcentrum om maar wat te noemen. Je werkt al vrij snel zelfstandig in het team mee in verschillende fases van het ontwerpproces, werkt uit en schuift aan bij overleggen met opdrachtgever en andere betrokkenen binnen een project. Je leert van collega’s, trainingen en bijeenkomsten op het bureau, en je kunt altijd terecht bij je mentor. Bij KOW leer je het vak in de volledige breedte goed kennen.

Wie ben jij?
We zoeken een collega met ambities. Je beheerst het werken met REVIT, Sketch-Up en vergelijkbare visualisatieprogramma’s. Je bent gewend om op één dag te schakelen tussen meerdere opdrachten. Het uitwerken van een technisch ontwerp pak je met veel plezier op. Je spreekt Nederlands en hebt een goede uitdrukkingsvaardigheid in zowel ontwerp als techniek. Je bent creatief en kleurrijk in het zoeken naar oplossingen. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op ons bureau. Je werkt en denkt op het niveau van je afgeronde opleiding TU (Master of Architecture) en hebt al wat werkervaring. We vinden het fijn als je in de buurt van Eindhoven woont. Het is een pré als je kunt tafelvoetballen.

Wat biedt KOW?
We zijn een hecht team waarin iedereen wordt ingezet op hun kwaliteiten. We geloven in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je krijgt veel vrijheid om de functie in te vullen. Onze werkruimte is een supergaaf atelier op Strijp-S. We bieden een salaris gebaseerd op kennis en ervaring en volgens de cao voor architectenbureaus.

natuurlijk. stedelijk. leven.
KOW ontwikkelt antwoorden op de ruimtelijke vragen van vandaag en morgen. We doen dat door voortdurend uit te kijken naar andere perspectieven en nieuwe methoden. Door low en high tech zo te combineren dat onze ontwerpen voelen als een tweede natuur. Vernieuwende, duurzame en energieleverende gebouwen waar mensen zich fijn voelen en fysiologische voordelen ervaren. Niet de grenzen van onze planeet opzoeken, maar met het project een positieve impact creëren op natuur, wijk en stad. KOW staat ook voor modern vakmanschap, waarbij we nieuwe oplossingen en materialen combineren met jarenlange ervaring, kennis, maakbaarheid en daadkracht. Met onze ontwerpen creëren we plekken van rust, ruimte en ontmoeting en leveren daarmee een bijdrage aan het welzijn van bewoners, bezoekers en gebruikers.

Wat nu?
Voor vragen bel je met 070 346 66 00. Of stuur gelijk je CV, portfolio en een korte motivatie naar vacature@kow.nl.

KOW Eindhoven op Strijp-S