Inspiratiesessie ´Wonen na 60´ in De Bloem Rijnburg

Datum
5 jun '18
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
Zwembad in Calla
Artikel —

Op innitatief van ´Kenniscentrum 60plus´is vorige week een inspiratiesessie georganiseerd in plandeel Calla van De Bloem. Paul Brandjes namens De Raad en Jacques van Paassen namens KOW namen de aanwezigen mee achter de schermen en in de ontwikkeling van het hypermodern appartementencomplex Calla.

Calla is de vijfde fase in het door KOW ontworpen nieuwbouwproject De Bloem in Rijnsburg. Met 98 luxe levensloopbestendige appartementen voor 50-plussers, uitgerust met alle gewenste voorzieningen en domotica. Én met unieke gemeenschappelijke ruimtes als een zwembad, een fitnesscentrum, een centraal ontmoetingsplein, een kookstudio en een café met terras.

Toelicht op het ontwerp door Jacques van Paasen

Ontmoetingsruimte Calla

Momenteel wordt door De Raaad het laatste plandeel Bougainville gebouwd. Het 11-laags complex met een grote diversiteit aan appartementen en eengezinswoningen is volgens planning eind 2019 gereed. Dan zullen in het project De Bloem op het voormalige Floraterrein in het totaal 330 appartementen, 60 eengezinswoningen, een overdekte parkeergarage met 360 pp, 1.000 m2 aan wellnesscentrum en zorgvoorzieningen en 500 m2 aan bedrijfsruimte zijn gerealiseerd.

Terras Calla

Overzicht De Bloem, het laatste deel Bougainville (B) is in uitvoering