KOW Den Haag zoekt architect (m/v) – GESLOTEN 12 maart 2020

Datum
1 mrt '20
Categorie
Alle categorieën
Organisatie KOW
Artikel —

KOW is een architectenbureau gevestigd in Den Haag en Eindhoven. Met een team van 40 collega’s werken we aan een groot aantal projecten in de woningbouw, onderwijs en zorg. Onze kernwaarden raken aan eigentijdse thema’s zoals de zorg voor een verantwoorde leefomgeving, circulariteit en gezondheid. Het gebruik van hernieuwbare energie en grondstoffen zijn voor ons bureau inspirerende en uitdagende vraagstukken.

In Den Haag willen we ons team uitbreiden met een:
Architect m/v, fulltime

Wat houdt de functie in?
Als architect heb je een goede uitdrukkingsvaardigheid in zowel ontwerp als techniek. Je communiceert gemakkelijk en bent in het zoeken naar oplossingen creatief en kleurrijk. Je bent enthousiast over projecten in onderwijs, zorg en woningbouw.

Wie ben jij?
We zoeken een collega met ambitie. Je spreekt uitstekend Nederlands en beheerst het werken met REVIT, Sketch-Up en de overige voor architectenbureaus gebruikelijke visualisatieprogramma’s. Je werkt ordelijk en systematisch en bent gewend om op één dag te schakelen tussen meerdere opdrachten. Het zelfstandig uitwerken van een technisch ontwerp pak je met veel plezier op. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op het bureau.

Je werkt en denkt op het niveau van je afgeronde opleiding TU, (Master of Architecture) of Academie van Bouwkunst en je hebt één of twee jaar ervaring op de werkvloer. We vinden het fijn als je in of in de buurt van Den Haag woont.

Wat kunnen we je bieden?
We zijn een hecht team. We werken samen en iedereen wordt ingezet op zijn/haar kwaliteiten. Ons team krijgt veel vrijheid om de functie optimaal in te kunnen vullen. We geloven in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze werkruimte is een inspirerend supergaaf atelier in BINK36, vlakbij CS en Hollands Spoor. We bieden een salaris gebaseerd op kennis en ervaring.

Neem deze uitdaging aan!
Stuur voor 1 april je CV en portfolio met een korte motivatie naar vacature@kow.nl.
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Jill Hofbauer op +31 70 346 66 00

Kijk hier voor onze andere vacatures