KOW Den Haag zoekt fulltime office manager (M/V) GESLOTEN

Datum
15 nov '17
Categorie
Alle categorieën
Organisatie KOW
Artikel —

Geplaatst 14-11-2017, sluitingsdatum 14-12-2017 GESLOTEN

KOW is een architectenbureau gevestigd in Den Haag en Eindhoven. Met een team van 28 collega’s werken we aan een groot aantal projecten in de woningbouw, onderwijs en zorg. Onze kernwaarden raken aan eigentijdse thema’s zoals circulariteit, gezondheid en de zorg voor een verantwoorde leefomgeving. Ook het gebruik van hernieuwbare energie en grondstoffen zijn voor ons bureau inspirerende en uitdagende vraagstukken.

In Den Haag willen we ons team uitbreiden met een:

Office manager m/v, fulltime

Wat houdt de functie in?
Onze officemanager is voor iedereen in het bureau belangrijk. Je ontvangt onze klanten, ondersteunt op commercieel en administratief gebied en helpt met het organiseren van onze ‘events’.

Wie ben jij?
We zoeken een representatieve collega. Je spreekt uitstekend Nederlands (taalniveau B2) en beheerst het Engels (taalniveau B1). Je werkt ordelijk en systematisch en bent gewend om op één dag veel te schakelen tussen diverse taken. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op het bureau. Je werkt en denkt op HBO-niveau.

Wat kunnen we je bieden?
Je komt te werken in een creatief, gemotiveerd en divers team in ons supergaaf en inspirerend kantoor in BINK36. We beginnen met een contract voor één jaar. Tegen het einde van deze periode bespreken we de verlenging van het contract, je bent immers onmisbaar geworden. De gezamenlijke doelstelling is toe te werken naar een vast dienstverband. Afhankelijk van je leeftijd en je ervaring bieden we een marktconform salaris.

Neem deze uitdaging aan!
Stuur je CV met een korte motivatie naar vacature@kow.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jill Hofbauer of Pieter Sitsen op +31 70 3466600.

AntwExc05verkl