KOW Den Haag zoekt Junior Architect (GESLOTEN)

Datum
28 mrt '24
Categorie
Alle categorieën
Organisatie KOW
Artikel —

Deze vacature is per 15 april gesloten.

KOW is een architectenbureau met 35 professionals. Vanuit onze vestigingen in Den Haag en Eindhoven ontwikkelen we antwoorden op de ruimtelijke vragen van vandaag én morgen. Voor vestiging Den Haag zijn we per direct op zoek naar een:

Junior architect / assistent ontwerper (36-40 uur)

Wie zijn wij?
Om het leven in de stad te verbeteren is het KOW’s missie om natuurlijk stedelijk leven te onderzoeken en vorm te geven. We werken aan woon-, zorg- en onderwijsprojecten waarin we de balans tussen de menselijke natuur en de verstedelijking willen herstellen. Een balans tussen natuurlijk leven in de stad, comfortabel stedelijk verdichten en sociale oplossingen voor een veerkrachtige samenleving. Hoe we dat doen? Door te verbinden, uit te dagen en vindingrijk te zijn.

KOW=WOW dag in Eindhoven

Wie ben jij?
• We zoeken een collega met ambitie. Je werkt en denkt op het niveau van je afgeronde opleiding TU (Master of Architecture) en je hebt mogelijk al wat ervaring op de werkvloer.
• Je werkt ordelijk en systematisch en bent gewend om te schakelen tussen meerdere opdrachten.
• Je spreekt uitstekend Nederlands, je kan goed samenwerken en je woont bij voorkeur in (de omgeving van) Den Haag.
• Het is een pré als je kan werken met REVIT, Sketch-Up en de voor architectenbureaus gebruikelijke visualisatieprogramma’s van Adobe.

Wat kunnen we je bieden?
• We zijn een hecht team en iedereen wordt ingezet op zijn/haar kwaliteiten. Je krijgt veel vrijheid om het werk op een eigen wijze in te vullen en wordt daarbij begeleid door ervaren collega’s.
• We vinden persoonlijke groei belangrijk. Je kan bij KOW invulling geven aan alle facetten van je BEP en daar ondersteunen we je graag bij. We maken samen met jou een persoonlijke ontwikkelingsplan met ruimte voor het volgen van webinars, workshops en opleidingen.
• Met het team gaan we op excursie naar binnen- en buitenland en organiseren we lezingen en borrels.
• Ons atelier bevindt zich in de inspirerende werkomgeving van BINK36 op de Binckhorst.
• We bieden een salaris gebaseerd op kennis en ervaring volgens de cao voor architectenbureaus.

KOW Excursie Parijs

Neem deze uitdaging aan!
Kijk op onze site https://kow.nl/vacatures/ en neem deze uitdaging aan! Stuur je CV en portfolio met een korte motivatie naar vacature@kow.nl. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met René Buur via 06 23 47 21 36.

Begin jij binnenkort je carrière als architect bij KOW?