KOW Den Haag zoekt Junior Technisch Ontwerper (GESLOTEN)

Datum
12 apr '24
Categorie
Alle categorieën
Organisatie KOW
Artikel —

KOW is een architectenbureau met 35 professionals. Vanuit onze vestigingen in Den Haag en Eindhoven ontwikkelen we antwoorden op de ruimtelijke vragen van vandaag én morgen. Voor vestiging Den Haag zijn we per direct op zoek naar een:

Junior Technisch Ontwerper (32-40 uur)

Wie zijn wij?
Om het leven in de stad te verbeteren is het KOW’s missie om natuurlijk stedelijk leven te onderzoeken en vorm te geven. We werken aan woon-, zorg- en onderwijsprojecten waarin we de balans tussen de menselijke natuur en de verstedelijking willen herstellen. Een balans tussen natuurlijk leven in de stad, comfortabel stedelijk verdichten en sociale oplossingen voor een veerkrachtige samenleving. Hoe we dat doen? Door te verbindend, uit te dagend en vindingrijk te zijn.

KOW=WOW dag in Eindhoven

Wat houdt de functie in?
Je gaat werken aan de bouwkundige uitwerking van uitdagende projecten op het gebied van onderwijs, zorg en woningbouw. Je bedenkt technische en esthetische oplossingen en vertaalt die naar een bouwkundig (BIM-) model. Je kunt veel creativiteit kwijt in het zoeken naar optimalisaties in zowel ontwerp als proces. KOW werkt met REVIT.

BIM model houtbouw Casa Vita in Pijnacker

Wie ben jij?
• We zoeken een collega met ambitie. Je bent gefascineerd door nieuwe ontwikkelingen zoals parametrisch ontwerpen en vind het leuk om na te denken over slimme scripts.
• Je werkt ordelijk en systematisch en bent gewend om te schakelen tussen meerdere opdrachten.
• Je spreekt uitstekend Nederlands en beheerst het werken met REVIT , je kan goed samenwerken en je woont bij voorkeur in (de omgeving van) Den Haag.
• Voor deze functie is kennis in bouwtechniek en -regelgeving van belang. We zijn dan ook op zoek naar een collega met een HBO of TU bouwkunde achtergrond.
• Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op het bureau.

Wat kunnen we je bieden?
• We zijn een hecht team en iedereen wordt ingezet op zijn/haar kwaliteiten. Je krijgt veel vrijheid om het werk op een eigen wijze in te vullen en wordt daarbij begeleid door ervaren collega’s.
• We vinden persoonlijke groei belangrijk. We maken samen met jou een persoonlijke ontwikkelingsplan met ruimte voor het volgen van webinars, workshops en opleidingen.
• Met het team gaan we op excursie naar binnen- en buitenland en organiseren we lezingen en borrels.
• Ons atelier bevindt zich in de inspirerende werkomgeving van BINK36 op de Binckhorst.
• We bieden een salaris gebaseerd op kennis en ervaring volgens de cao voor architectenbureaus.

Neem deze uitdaging aan!
Stuur je CV en portfolio met een korte motivatie naar vacature@kow.nl. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met René Buur via 06 23 47 21 36.

Begin jij binnenkort je carrière als engineer bij KOW?