KOW Eindhoven zoekt junior architect V/M

Datum
23 aug '21
Categorie
Alle categorieën
Organisatie KOW
Artikel —

KOW is een architectenbureau waarin wij met ruim 40 professionals vanuit Den Haag en Eindhoven antwoorden ontwikkelen op de ruimtelijke vragen van vandaag én morgen. Voor KOW Eindhoven zijn we op zoek naar een:

Fulltime Junior Architect V/M

Wat houdt de functie in?
Als architect heb je een goede uitdrukkingsvaardigheid in zowel ontwerp als techniek. Je communiceert gemakkelijk en bent creatief en kleurrijk in het zoeken naar oplossingen. Je bent enthousiast over projecten in onderwijs, zorg en woningbouw.

Wie ben jij?
We zoeken een collega met ambitie. Je spreekt uitstekend Nederlands en beheerst het werken met REVIT, Sketch-Up en de overige voor architectenbureaus gebruikelijke visualisatieprogramma’s. Je werkt ordelijk en systematisch en bent gewend om op één dag te schakelen tussen meerdere opdrachten. Het uitwerken van een technisch ontwerp pak je met veel plezier op. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op ons bureau. Je werkt en denkt op het niveau van je afgeronde opleiding TU (Master of Architecture) of Academie van Bouwkunst en hebt al wat ervaring op de werkvloer. We vinden het fijn als je in de buurt woont.

Wat kunnen we je bieden?
We zijn een hecht team en iedereen wordt ingezet op zijn/haar kwaliteiten. We geloven in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je krijgt veel vrijheid om de functie optimaal in te vullen. Onze werkruimte is een inspirerend supergaaf atelier op Strijp-S. We bieden een salaris gebaseerd op kennis en ervaring volgens de cao voor architectenbureaus.

Neem deze uitdaging aan!
Stuur je CV en portfolio met een korte motivatie naar vacature@kow.nl.
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met René Buur 06 23 47 21 36

Over KOW:
Enthousiaste professionals die vanuit Den Haag en Eindhoven antwoorden ontwikkelen op de ruimtelijke vragen van vandaag én morgen. We bestaan al vele jaren in verschillende samenstellingen. Wat ons huidige team drijft?

Wij zijn verbindend. We maken contact met een open blik en houding. Door elkaar en onze opdrachtgevers echt te zien, de vraag achter de vraag te kennen, en goed te luisteren, werken we in een prettige sfeer. Dit voelt gastvrij en sociaal, dat vinden we belangrijk.

Wij dagen uit. Hiervoor zijn we scherp op de inhoud van een opdracht en werken we onderzoekend samen. Waar mogelijk voegen we iets speciaals of kenmerkends toe aan ons werk. Intern noemen we dit onze ‘WOW’. Hiermee willen we mensen verrassen en bekend staan als een fris bureau met verleidelijke ideeën en ontwerpen.

Daarnaast zijn we trots op onze vindingrijkheid. We koesteren ons oplossend vermogen en ontwikkelen dit verder. Hiervoor delen we onze kennis en maken we grotere synergie mogelijk. Tussen afdelingen, disciplines en onze vestigingen en met onze klanten en opdrachtgevers. Hierdoor zijn we ‘slim’ bezig en op het juiste moment ‘in control’.

Omdat de verstedelijking in de wereld steeds sneller en verder gaat, zijn we als samenleving losgezongen van de natuur. Dit heeft veel consequenties voor ons welzijn, omdat de behoefte aan de natuur als basiskracht juist diep in mensen verankerd zit en een onderlegger voor geluk is. Om het leven in de stad te verbeteren, is het onze missie om ‘natuurlijk. stedelijk. leven.’ te onderzoeken en vorm te geven. We doen dit door ‘architectuur te ontwikkelen die voelt als een tweede natuur.’ Het is hierbij onze drive om ontwerpen te maken die bijdragen aan het welzijn van hun bewoners, bezoekers en gebruikers.

Samengevat staat KOW voor modern vakmanschap. Waarbij we nieuwe oplossingen en materialen combineren met jarenlange ervaring, kennis, maakbaarheid en daadkracht.