KOW op Architectenplein PROVADA

Datum
10 jun '24
Categorie
Alle categorieën
Organisatie KOW
Artikel —

Bij KOW zijn we ons bewust van de impact die we met onze ontwerpen kunnen maken. We willen met onze architectuur en ruimtelijke ontwerpen als katalysator een verschil maken. Gebouwen en gebieden ontwerpen die een pósitieve bijdrage leveren aan onze wereld. In balans met mens en natuur, tussen economie en een gezonde planeet, een duurzame toekomst.

Natuurlijk stedelijk leven
KOW ontwerpt natuurlijk stedelijk leven. Door dit principe op elk ontwerp toe te passen ontstaat een symbiose tussen natuur en verstedelijking. Een balans tussen natuurlijk leven in de stad, comfortabel stedelijk verdichten en sociale oplossingen voor een veerkrachtige samenleving. Niet de grenzen van onze planeet opzoeken, maar met het project een positieve impact maken op natuur, mens, wijk en stad. Met onze ontwerpen creëren we plekken van rust, ruimte en ontmoeting en daarmee leveren we een bijdrage aan het welzijn van alle bewoners, bezoekers en gebruikers.

Ideeën maak je samen
Met een positieve mindset kunnen we een wereld vormgeven die we willen zien. Om een krachtige beweging in gang te zetten moeten we samen werken aan de transformatie van onze omgeving. Wij lopen over van ideeën. Wat is natuurlijk stedelijk leven voor jou?

Maak de connectie en ontdek onze meerwaarde.

KOW op PROVADA
Architectenplein, hal 10 – locatie 34
11 | 12 | 13 juni 2024