KOW zoekt architectuur studenten TU met ambitie

Datum
3 jul '23
Categorie
Alle categorieën
Organisatie KOW
KOW zoekt studenten architectuur TU
Artikel —

Wie ben jij?
Je bent creatief en nieuwsgierig. Je bent niet bang om te vragen en staat open om te leren. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor worden gewaardeerd en dragen bij aan de cultuur en sfeer op het bureau. Je wil je stage voor de TU gebruiken om te ontdekken wat je leuk vindt.

KOW kantoor Eindhoven

Welke vaardigheden kan je bij KOW ontwikkelen?
Je krijgt de kans om mee te werken aan prijsvragen, selecties en planuitwerkingen. Onder de supervisie van een architect ontwikkel je ontwerpvaardigheden in Sketchup & Revit en werk je aan presentatiemateriaal in onder andere Indesign. We stimuleren het maken van handschetsen en beschikken over verschillende tekentablets. We geloven in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je krijgt veel vrijheid om je eigen bijdrage te leveren.

Wie zijn wij?
Om het leven in de stad te verbeteren is het KOW’s missie om natuurlijk stedelijk leven te onderzoeken en vorm te geven. Met 40 collega’s werken wij vanuit Den Haag en Eindhoven aan projecten waarin we de balans tussen de menselijke natuur en verdergaande verstedelijking willen herstellen. Een balans tussen natuurlijk leven in de stad, comfortabel stedelijk verdichten en sociale oplossingen voor een veerkrachtige samenleving. Onze kernwaarden raken aan eigentijdse thema’s zoals de zorg voor een verantwoorde leefomgeving, circulariteit en gezondheid. We werken samen aan modern vakmanschap in een groot aantal projecten in onder andere woningbouw, utiliteitsbouw, onderwijs en zorg. Met het team ondernemen we vaak leuke activiteiten met elkaar zoals borrels en excursies.

Waar dan?
KOW Den Haag zit in BINK36, een prachtig voormalig industrieel complex aan de rand van de Haagse binnenstad, op loopafstand van station Hollands Spoor en CS. KOW Eindhoven bevindt zich in Videolab, in de dynamische omgeving van Strijp S

Interesse?
Stuur dan je motivatiebrief en eventueel portfolio naar vacature@kow.nl onder vermelding van ‘sollicitatie stage’ of neem contact op met Jill Hofbauer 070 34 66600

KOW kantoor Den Haag