Meesterlijk wonen in Den Haag

Datum
5 okt '22
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
Impressie overview Maestro in zuidwest Den Haag KOW
Impressie overview Maestro in zuidwest Den Haag
Artikel —

Wonen op het groenste plekje van een van de groenste steden van Nederland? In het zuidwesten van Den Haag vlakbij het uitgestrekte duingebied en strand van Kijkduin, verrijst Maestro, een iconisch en duurzaam gebouwd wooncomplex. De woontoren biedt een gevarieerde keuze uit 127 fraaie appartementen.

Sebastiaan Jansen, architect en creatief directeur bij KOW over de iconische architectuur: “Maestro wordt een nieuwe landmark in Den Haag. Een bijzondere combinatie van eigentijdse, elegante hoogbouw en breed opgezette laagbouw. Met daartussen een groen en gemeenschappelijk binnengebied.”

Impressie binnentuin Maestro

De toren van 70 meter biedt straks fenomenaal uitzicht over de landgoederen van Madestein, de kustlijn van Kijkduin en de historische binnenstad van Den Haag. In Maestro woon je op topniveau.

Geïnteresseerd? Bekijk het aanbod op https://woneninmaestro.nl/appartementen/ en maak en keuze uit 122 appartementen van rond € 420.000,- en 5 penthouses en topappartementen van tussen de € 685.000,- en € 1.030.000,-. De inschrijfperiode loopt tot 9 oktober middernacht.

Dakterras van het penthouse in de Maestro

Penthouse in de Maestro