Mischa-Marah Wullems naar KOW architecten

Datum
13 jan '20
Categorie
Alle categorieën
Organisatie KOW
Mischa-Marah Wullems
Artikel —

Mischa-Marah Wullems start 2020 als associate partner en architect bij KOW. Naast het ontwerpen van brede scholen, integrale kindcentra en multifunctionele accommodaties richt Mischa-Marah zich samen met Pieter Sitsen op de herontwikkeling en transformatie van de bestaande bouwvoorraad.

“De ervaring en veelzijdigheid van Mischa-Marah dragen bij aan de ambitie van KOW het portfolio diverser te maken. Daardoor is het een échte aanwinst. En natuurlijk is het een creatieve en prettige persoonlijkheid om in het team te hebben.” aldus Sebastiaan Jansen.

In het veranderende gebouwgebruik waarin flexibiliteit, circulariteit en energie onlosmakelijke dragers zijn ligt een permanente uitdaging voor losmaakbaar ontwerpen. Mischa-Marah vult hierbij het kennisniveau op bovenstaande punten binnen KOW aan.

Mischa-Marah: “Een gebouw is een mini-wereld op zich. In een gebouw wordt gewoond, gewerkt, geleefd en geloofd. De opdrachtgever en gebruikers zijn daarbij een belangrijke inspiratiebron om het ontwerp te verbeteren. Het intensief betrekken van én verplaatsen in de opdrachtgever en gebruiker zorgt voor de meest creatieve oplossingen voor complexe opgaven.”

KOW werkt op dit moment aan een aantal toonaangevende innovaties. De organisatie groeit en met de komst van Mischa-Marah Wullems investeert KOW in de verdere uitbouw en professionalisering van de dienstverlening.

Over KOW
KOW is een veelzijdig architectenbureau met 40 ervaren medewerkers. De partners zijn Pieter Sitsen, Roel Jansen, René Buur en Sebastiaan Jansen. Gedreven door de gebruiker, de functie en de omgeving maken wij ruimtes waar mensen graag verblijven en zich mee verbonden voelen. Een plek draagt betekenis door de historie, context en cultuur. Deze waarden onderzoeken wij om de kwaliteit en identiteit te versterken. Onze ontwerpen zijn vernieuwend, flexibel en functioneel. Dat bereiken wij door de combinatie van vakmanschap, samenwerking en kennisdeling. Met ons team creëren wij de duurzame en gezonde omgeving van morgen. Circulair ontwerpen met oog voor de toekomst staat centraal.

Gegevens:
ir. Mischa-Marah Wullems
+31 (0)70 302 92 18
Mischa-MarahWullems@kow.nl