Nieuw Kijkduin komt bovengronds

Datum
18 dec '18
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
Blok 1B bij de entree in uitvoering
Artikel —

inds juni van dit jaar wordt er gebouwd aan Nieuw Kijkduin, en dan vooral ondergronds aan de  tweelaagse parkeerkelder. Inmiddels is de bouw gevorderd en worden bovengronds de contouren zichtbaar van de eerste twee complexen. Aan de boulevard Blok 1A ‘Poniente’ met 31 koopappartementen en bij de entree blok 1B ‘Vendaval’ met 38 huurappartementen. De plint van de blokken is bestemd voor winkels, restaurants en een foodmarkt. Oplevering van deze eerste fase staat gepland voor begin 2020.

Nieuw Kijkduin is een project van FRED Real Estate Developers en Boele & van Eesteren, door KOW ontworpen in nauwe samenwerking met TconcepT, Jan des Bouvrie en Piet Boon Studio. Kijkduin ondergaat de komende jaren een metamorfose. Op de locatie van de huidige bebouwing tussen de boulevard en het Deltaplein worden gefaseerd 215 koop- en huurappartementen, 17.000 m2 badplaatsvoorzieningen en een parkeergarage met ca. 600 parkeerplaatsen ontwikkeld.

Op de onderstaande afbeelding impressie van de entree van Nieuw Kijkduin met Blok 1B uit de ‘virtuele wandeling’ http://vr.nieuwkijkduin.nl/nieuwkijkduin.html

Daaronder Blok 1A  ‘Poniente’ in uitvoering met een impressie vanaf de boulevard en de promenade met onderste twee lagen bestemd voor winkels, restaurants en een foodmarkt.

Binnenkort worden op https://nieuwkijkduin.nl de appartementen uit de tweede fase gepresenteerd met de bijbehorende prijzen.

De voortgang van de bouw is te volgen via de livestream https://www.strandweer.nu/livestreams/kijkduin/

NieuwKijkduinLivestream20181215