Studenten TU/e aan de slag bij KOW

Datum
28 mei '24
Categorie
Alle categorieën
Organisatie KOW
Workshop met TU/e bouwkunde studenten
Artikel —

Studievereniging Cheops organiseert jaarlijks BAU-Excursions om TU/e studenten kennis te laten maken met de praktijk van het ontwerpen en realiseren van gebouwen. Als onderdeel van deze BAU-Excursions zijn gistermiddag negen bouwkunde studenten aan de slag gegaan bij KOW. Onder begeleiding van Fabian van der Wielen volgden ze de workshop ‘bedenk een concept voor een realistische onderwijsopgave’.

Workshop met TU/e bouwkunde studenten

De workshop begon met een rondleiding door ons kantoor, waarbij de studenten kennismaakten met ons team en enkele van onze lopende projecten. Vervolgens gingen de studenten aan de slag met een praktijkopdracht, waarbij ze na een korte instructie werden uitgedaagd om een structuurontwerp te bedenken voor een onderwijsproject. Onder begeleiding werkten de tweedejaars studenten aan hun vlekkenplannen en relatieschema’s, die ze aan het einde van de middag presenteerden.

Deze leerzame en interactieve middag bood de studenten niet alleen de mogelijkheid om hun vaardigheden te verbeteren in een realistische ontwerpopgave, maar ook om vragen te stellen over het werken bij een architectenbureau.

Ook aan de slag bij KOW?
Voor TU/e bouwkunde studenten die ook bij KOW aan de slag willen; voor het komende semester we zijn nog op zoek naar stagiaires. Geïnteresseerd? Ga dan naar de vacatures op onze site: https://kow.nl/vacatures/

Workshop met TU/e bouwkunde studenten