TWIN als schakel tussen architect en aannemer

Datum
13 mrt '23
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
Op de foto: Benno de Jong en Bart van den Broek van KOW/TWIN en Bart Meppelder en Erwin Vermeulen van Giesbers Rotterdam
Op de foto: Benno de Jong en Bart van den Broek van KOW/TWIN en Bart Meppelder en Erwin Vermeulen van Giesbers Rotterdam
Artikel —

Eén van de parels in ontwikkeling Landgoed in den Houte wordt ‘het Paviljoen’: een houten gebouw met 17 luxe appartementen en 3 exclusieve penthouses. KOW heeft dit bijzondere gebouw ontworpen in opdracht van Novaform/Trebbe; Giesbers Rotterdam gaat het Paviljoen bouwen. Het gebouw wordt in opdracht van Giesbers uitgewerkt door KOW’s digitale tweeling TWIN. TWIN vertaalt samen met de adviseurs en de uitvoerende partijen het ontwerp naar een BIM model.

Impressie Paviljoen in den Houte. KOW

Impressie Paviljoen in den Houte

Door intensief samen te werken in een BIM gestuurd proces kunnen we goed grip houden op de bouwkosten en de uitvoering. Paviljoen in den Houte wordt volledig opgetrokken uit prefab elementen. Dat bespaart tijd, geld en het milieu. Met de input van de leveranciers Derix en VKP wordt dat nu uitgewerkt door TWIN. Benno de Jong, operationeel directeur bij TWIN: “Omdat we dicht bij de uitvoerende- en de ontwerpende partijen staan, kunnen we echt een schakel tussen de architect en de aannemer zijn. We willen de ogen van de architect zijn en de handen van de aannemer.”

Weten wat TWIN voor u kan betekenen? Ga dan naar de TWIN website https://www.twin.nl/

Detail aansluiting vloer/gevel Paviljoen in den Houte. KOW

Detail aansluiting vloer/gevel Paviljoen in den Houte

Detail BIM model aansluiting vloer/gevel Paviljoen in den Houte. KOW

Detail BIM model aansluiting vloer/gevel Paviljoen in den Houte

Paviljoen in den Houte gaat dit voorjaar in verkoop. Meer informatie: https://landgoedindenhoute.nl/contact/ kies optie De Lanen – Deelplan 7 (Toekomstig woonaanbod).