Vacature KOW Den Haag voor bureau-assistent (M/V)

Datum
1 okt '19
Categorie
Alle categorieën
Team KOW op bureau-excursie in Hamburg (2018)
Artikel —

Vacature Bureau-assistent M/V, 36-40 uur per week
KOW, vestiging Den Haag
Geplaatst 1 okt. 2019 – Sluitingsdatum 31 okt. 2019

Ons architectenbureau is gevestigd in Den Haag. Met een team van in totaal 32 collega’s werken we aan een groot aantal projecten in de woningbouw, onderwijs en zorg. Onze kernwaarden raken aan eigentijdse thema’s zoals de zorg voor een verantwoorde leefomgeving, circulariteit en gezondheid.

In Den Haag willen we ons team uitbreiden met een:
Bureau-assistent (M/V)

Wat houdt de functie in?
We zijn op zoek naar een vlotte en pro-actieve medewerkster voor 36 tot 40 uur in de week. Je beheert de inkomende post (e-mails), ontvangt bezoekers en opdrachtgevers en neemt de telefoon op. Daarnaast houdt je ons adressenbestand bij, beheert de agenda van de partners en voert administratieve taken uit zoals het bijhouden van onze voorraad kantoorartikelen, verrichten van bestellingen, opmaken en/of klaarzetten van concept-offertes.

Wie ben jij?
We zoeken een representatieve en communicatieve collega, je spreekt goed Nederlands en beheerst het werken in Microsoft Outlook, Word en Excel. Je werkt ordelijk, accuraat en systematisch en bent gewend om op één dag te schakelen tussen vele taken. Je hoeft van ons nog geen ervaring te hebben. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op ons bureau. Je werkt en denkt op het niveau van een afgeronde MBO opleiding.

Wat kunnen we je bieden?
We zijn een hecht team en iedereen wordt ingezet op zijn/haar kwaliteiten. We geloven in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je krijgt veel vrijheid om de functie optimaal in te vullen. Onze werkruimte is een inspirerend atelier in BINK36, vlakbij CS en Hollands Spoor. We bieden een salaris gebaseerd op kennis en ervaring volgens de cao voor architectenbureaus en daarnaast de mogelijkheid om toe te groeien naar een vaste baan.

Neem deze uitdaging aan!
Stuur je CV met een korte motivatie naar vacature@kow.nl.
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Jill Hofbauer op +31 070 3466600