Vacature KOW Den Haag voor senior projectleider (M/V) GESLOTEN

Datum
12 sep '19
Categorie
Alle categorieën
Organisatie KOW
KOW vestiging Den Haag op de BINK36
Artikel —

Vacature Projectleider M/V, Fulltime
KOW, vestiging Den Haag
Geplaatst 12 sept. 2019 – Sluitingsdatum 15 okt. 2019

KOW is een architectenbureau gevestigd in Den Haag en Eindhoven. Met een team van in het totaal 30 collega’s werken we aan een groot aantal projecten in de woningbouw, onderwijs en zorg. Onze kernwaarden raken aan eigentijdse thema’s zoals circulariteit, gezondheid en de zorg voor een verantwoorde leefomgeving. Ook het gebruik van hernieuwbare energie en grondstoffen zijn voor ons bureau inspirerende en uitdagende vraagstukken.

In Den Haag willen we ons team uitbreiden met een:
(Senior) PROJECTLEIDER

Wat houdt de functie in?
Als projectleider draag je zorg voor zowel de in- als externe contacten en communicatie met adviseurs, aannemers en opdrachtgevers. Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen verschillende projecten en hierin goed het overzicht kunt behouden. Binnen KOW geef je leiding aan een engineeringsteam en wordt je ondersteund door een projectcoördinator. Je bent enthousiast en kundig en staat tegelijkertijd stevig in je schoenen. Je werkt mee aan de totstandkoming van inspirerende en ambitieuze ontwerpen.

Wie ben jij?
We zoeken een collega met ambitie. Je spreekt goed Nederlands en beheerst het werken met REVIT. Voor deze functie is kennis van bouwtechniek en -regelgeving van belang. We zijn dan ook op zoek naar een collega die een HTS/HBO achtergrond heeft aangevuld met voor het projectleiderschap benodigde cursussen en trainingen. Je werkt ordelijk en systematisch en bent bestand tegen een bovengemiddelde werkdruk. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op het bureau. Je werkt en denkt op het niveau van je afgeronde opleiding HBO en hebt op het gebied van projectleiding aantoonbare kennis en ervaring. We stellen het op prijs indien je in de buurt woont.

Wat kunnen we je bieden?
KOW biedt een salaris gebaseerd op kennis en ervaring gebaseerd op de CAO voor architectenbureaus. We geloven in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en stellen samen met jou een ambitie- en opleidingsplan op ten behoeve van je verdere ontplooiing binnen KOW. Voor deze verdere persoonlijke ontwikkeling is budget voor trainingen en cursussen beschikbaar. We zijn een hecht team en iedereen wordt ingezet op zijn/haar kwaliteiten. Binnen KOW hebben de teams veel vrijheid om de functies optimaal in te kunnen vullen. Onze werkruimte is een inspirerend atelier in de Binckhorst op Bink 36.

Neem deze uitdaging aan!
Stuur je CV met een korte motivatie naar vacature@kow.nl.
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Jill Hofbauer op +31 070 3466600