Vacature Technisch ontwerper KOW Den Haag

Datum
13 nov '20
Categorie
Alle categorieën
Organisatie KOW
Artikel —

KOW houdt van ‘de gezonde stad’. Met onze gebouwen maken we aangename ruimtes voor mensen. De betekenis van de plek maakt de ruimtes om in te wonen, werken en verblijven bijzonder. Met ons hechte team komen we door onderzoek in ontwerp en techniek tot creatieve, circulaire en maakbare oplossingen.

Voor ons team in Den Haag zijn we op zoek naar een:
Fulltime Technisch ontwerper m/v 

Wat houdt de functie in?
Je gaat werken aan de bouwkundige uitwerking van uitdagende projecten op het gebied van onderwijs, zorg en woningbouw. Je vertaalt technische en esthetische oplossingen naar een bouwkundig (bim-) model. Je communiceert voornamelijk met collega’s en projectleider. Je kunt veel creativiteit kwijt in het zoeken naar optimalisaties in zowel ontwerp als proces. KOW werkt met REVIT.

Wie ben jij?
We zoeken een collega met ambitie. Je spreekt goed Nederlands en beheerst het werken met REVIT. Voor deze functie is kennis in bouwtechniek en -regelgeving van belang. We zijn dan ook op zoek naar een collega met een HBO of TU bouwkunde achtergrond. Je werkt ordelijk en systematisch. Het uitwerken van een technisch ontwerp pak je met veel plezier op. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op het bureau. Je werkt en denkt op het niveau van je afgeronde HBO opleiding. Wonen in of rond Den Haag is een pré.

Wat kunnen we je bieden?
We zijn een hecht team. We werken samen en iedereen wordt ingezet op zijn/haar kwaliteiten. Ons team krijgt veel vrijheid om de functie optimaal te kunnen invullen. We geloven in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en stellen samen met jou een ambitie- en opleidingsplan op ten behoeve van je verdere ontplooiing binnen KOW. We bieden een salaris gebaseerd op kennis en ervaring conform de cao voor architectenbureaus.

Neem deze uitdaging aan!
Stuur voor 18 december je CV met een korte motivatie naar vacature@kow.nl.
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Pieter Sitsen op +31 6 55876682

KOW Den Haag

KOW Den Haag

KOW Den Haag

KOW Den Haag