Verbouwing kantoor bij Binckhorst Rosmalen in volle gang

Datum
5 feb '19
Categorie
Alle categorieën
KOW in de pers
Projecten KOW
Artikel in het Brabants Dagblad van 1-2-2019
Artikel —

Artikel op de site van Brabants Dagblad over de verbouwing van het kantoor van Cello bij de Binckhorst aan de Waterleidingstraat in Rosmalen.

Klik hier voor koppeling naar het bericht op de site van BD

Het gebouw stamt uit 1960 en is flink gedateerd. Er worden vooral maatregelen getroffen om er een duurzaam en energiezuining pand van te maken, van  klasse F naar AA. In het kader van de verduurzaming wordt aan het einde van de verbouwing aan de buitenzijde een flinke isolatieschil aangebracht waarna de muur wordt voorzien van een stuclaag.

Impressie binnengebied Cello Rosmalen

Ook de binnentuin, de patio wordt opgeknapt zodat het een prettige omgeving wordt om te kunnen pauzeren. Cello gebruik de verbouwing ook om een aantal magazijndiensten, waar verschillende cliënten werken,  te centreren in het gebouw. Ook het restaurant wordt flink veranderd. ,,We hebben nu een restaurant en een koffiehoek. Het wordt uiteindelijk een ontmoetingsplek waar kan worden gewerkt, vergaderd en koffie gedronken en gegeten. En dat op basis van het concept gezonde voeding”, zegt projectmanager huisvesting Maarten Simonis.

Bovendien moet het voor de werknemers prettiger worden om te werken. Er komen een flink aantal flexplekken.  De verbouwing gebeurt in twee fasen. Personeel van het deel dat wordt verbouwd kan tijdelijk elders terecht op het terrein. Naar verwachting is de verbouwing medio oktober klaar.

Interieur ontvangst Cello Rosmalen