Verkoop Hof van Spartaan Amsterdam start in september

Datum
11 sep '17
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
Artikel —

Medio september start de verkoop van 21 ééngezinswoningen in Hof van Spartaan, tussen de Jan van Galenstraat en de voetbalvelden. KOW heeft in samenwerking met Studio Ninedots voor BPD 246 appartementen en 21 eengezinswoningen ontworpen voor het ‘Middenkavel Laan van Spartaan’. Naar verwachting gaan de 122 koopappartementen eind 2017 in de verkoop, de overige 124 appartementen zullen worden verhuurd.

Laan van Spartaan is een nieuw woonwijk in Bos en Lommer met stads-sportief karakter, net buiten de Ringweg A10. Het hart van de buurt bestaat uit nieuwe sportvoorzieningen met daaromheen grote en kleinere gebouwen met hoven, tuinen, appartementen, gezinswoningen en (buurt)voorzieningen.

Studioninedots ontwerpt het westelijk deel van het bouwblok en KOW het oostelijk deel met 10 eengezinswoningen en 193 appartementen in woontoren ‘De Spartaan’. Hof van Spartaan wordt een mooi en rustig woonblok, rond een groen en kindvriendelijk hof met daaronder parkeren. Aan de Jan van Galenstraat komen commerciële voorzieningen in de plint op de begane grond. Zo ontstaat hier samen met de voorzieningen in de Zuidoostkavel een levendig straatbeeld.

Geïnteresseerd in een sportieve woning? Kijk dan op de site van Laan van Spartaan. De verwachte oplevering van het plan is in het 1e kwartaal van 2020.

Op de onderstaande afbeeldingen: 1. Impressie gevel appartementen hoek Jan van Galenstraat / Rinus Michelslaan, 2. Impressie woontoren vanaf de sportvelden, 3. Zijde Laan van Spartaan met op de voorgrond grondgebonden woningen, 4. Impressie binnenhof

LvSMkavelToren02verkl LvSMkavelToren01verkl LvSMkavelToren03verkl LvSMkavelBinnenhof01verkl