Volg de bouw van ‘Nieuw Kijkduin’ via de livestream

Datum
3 mei '18
Categorie
Alle categorieën
Projecten KOW
Artikel —

Eind februari zijn FRED Real Estate Developers en Boele & van Eesteren gestart met de realisatie van NieuwKijkduin. Op de livestream van strandweer.nu kan de bouw ‘live’worden gevolgd.

Met het plan NieuwKijkduin ondergaat de tweede badplaats van Den Haag een metamorfose. Direct aan de boulevard ontstaat de nieuwe skyline van een wit dorp dat zich aftekent tegen een groen duinlandschap. Met luxe appartementengebouwen op een gevarieerde mix van retail, horeca en foodmarkt.

NieuwKijkduin is een project van Boele & van Eesteren en FRED Real Estate Developers en is door KOW ontworpen in nauwe samenwerking met TconcepT, Jan des Bouvrie en Piet Boon Studio. Op de locatie van de huidige bebouwing tussen de boulevard en het Deltaplein worden gefaseerd ca. 200 koop- en huurappartementen, 17.000 m2 badplaatsvoorzieningen en een parkeergarage met ca. 600 parkeerplaatsen ontwikkeld.

In de eerste fase worden de appartementencomplexen 1A Poniente (koop) en 1B Vendaval (huur) en een deel van de parkeergarage gebouwd. Inclusief de commerciële ruimte in de plint met de foodmarkt ‘Daily Taste’, winkels en restaurants.

Momenteel wordt de parkeergarage ontgraven en gaat binnenkort de eerste paal de grond in. Naar verwachting worden de appartementen van de eerste fase eind 2019 opgeleverd. Geïnteresseerd in een appartement of commerciële ruimte? kijk voor meer informatie op de site van NieuwKijkduin.