JOH bezoekt Nieuw Kijkduin

Datum
18 mrt '22
Categorie
Organisatie KOW
Projecten KOW
JOH op bezoek bij Nieuw Kijkduin
Artikel —

Medio maart bezocht JOH (vereniging Jong Onroerend Goed Den Haag) Nieuw Kijkduin in Den Haag. Sebastiaan Jansen, architect en partner bij KOW, presenteerde de architectonische ambitie van Nieuw Kijkduin en de uitwerking daarvan.

Sebastiaan Jansen geeft toelichting op de architectonische visie van Nieuw Kijkduin

Oud JOH-lid Sebastiaan: “We hebben de eerste drie gebouwen van het nieuwe Kijkduin ontworpen in eenheid met de natuur. De kleuren en vormen zijn geïnspireerd op zee, strand en duinen. Door een sterke mix van wonen, winkelen en horeca vergroten we de levendigheid van de ingeslapen badplaats en is de binding met Kijkduin versterkt. We zijn blij dat we bewoners, bezoekers en ondernemers 365 dagen per jaar het vakantiegevoel kunnen bezorgen.”

Schetsen blok A Nieuw Kijkduin

Bas van Peet gaf namens FRED Developers een presentatie over de verwerving van de locatie en de specifieke uitdagingen op deze locatie, zoals de primaire waterkering en samenkomst van twee natura 2000 gebieden. Frank Hendriks gaf namens TconcepT een toelichting op het stedenbouwkundige plan.

Klik hier voor meer info over Nieuw Kijkduin.

Jong Onroerend Goed Den Haag (JOH) is een vereniging voor jonge vastgoedprofessionals die verbonden zijn met (groot) Den Haag. JOH biedt een platform waar op een informele manier kennis en ervaring wordt uitgewisseld over vastgoed in Den Haag en daarbuiten. Meer info of lid worden? Ga naar https://www.johinside.nl/.

Blok A in Nieuw Kijkduin